CNC esztergálás

Nagy átmérő, kisebb kinyúlás, párhuzamossági és furat tűrések jellemzik.

Kisebb átmérő, nagyobb kinyúlás, radiális ütés- és külső átmérő tűrések a lefőbb jellemzői.

Eszterga készülékek működtetéséhez szükséges cső jellegű alkatrészek.

Esztergált alkatrészek kis és nagy sorozatban

Kérjen ajánlatot!

Számunkra az ügyfél elégedettség a siker mérőszáma. A tervezés és gyártás területén elért közös sikerhez keressen minket bizalommal!
CNC esztergált alkatrészek

A PWX ezen területen szerzett jelentős tapasztalatának köszönhetően a nehezen forgácsolható anyagok, bonyolult geometriák vagy szűk tűrések is a vevő igénye szerint elkészíthetők.

Automatizált rúdadagolóval ellátott gépeken kiszámítható, stabil és rendkívül hatékony termelés folyik sorozatgyártás esetén.

A gépek kiválasztásának fontos szempontja volt, hogy pontos, precíz munka végzésére a legalkalmasabb legyen. Ehhez járul hozzá a tengely jellegű munkadarabok szegnyereggel való támaszhatósága, ami remegésmentes megmunkálást, ezzel tökéletes méretet és felületet garantál.

Hajtott szerszámmal szerelt CNC eszterga gépünkön a nem forgás-középpontban lévő homlokfuratok, vagy palástfuratok, lapolások is elkészíthetők plusz felfogás nélkül.

Gépeinkhez olyan CNC vezérlőt választottunk, amivel az üzemben dolgozó szakembereink a leggyorsabban, a lehető legnagyobb hozzáadott értéket tudják biztosítani az ügyfeleink nálunk gyártott alkatrészeihez.

0 +
Év tapasztalat
0 e+
Legyártott alkatrész
0 +
Elégedett partner

Írjon nekünk...

+36 20 589 3180