SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Érvényes: 2022.10.01 -től a visszavonásig

 

1.       Személyes átvétel

A megrendelések személyes átvételére ingyenesen a PWX Kft. címén (H – 2092 Budakeszi, Cserszegi utca 14.) van lehetőség. A megrendelt terméket a készre jelentés napjától számított 5 naptári napig tárolja díjmentesen cégünk. Ezután napi 2000 Ft+ áfa tárolási díjat számít fel! Előzetes jelzés esetén a fent megjelölt időtartam módosítható!

2.       Kiszállítás futárral

A megrendelések kézbesítését munkanapokon 8 és 17 óra között – előzetes egyeztetés nélkül – a Expressz One vagy az MPL futárszolgálat végzi. 

A futárszolgálat hétfőtől-péntekig, 08:00-17:00 óra között kézbesíti a megrendeléseket. Amennyiben Partner ebben időszakban nem tartózkodik a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol a szállítási időszakban a Partner biztosan át tudja venni a megrendelt terméket.

Amennyiben a Partner a futárszolgálat által megjelölt időpontban nem tartózkodik a megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár értesítést hagy a szállítási címen. Az értesítőn található szám segítségével a Vásárlónak lehetősége van a futárszolgálatnál új szállítási cím és időpont megadására illetve egyeztetésére. A futárszolgálat további 1 alkalommal kísérli meg a megrendelt termékek kiszállítását.

A futárszolgálat összesen kétszeri kézbesítést kísérel meg. A Partner által kifizetett kiszállítási díj ugyanazon megrendelésre vonatkozóan kétszeri kiszállítást foglal magában, ezért ha a 2. kiszállítás is sikertelen – Vásárlónak felróható okból -, akkor a 3. kiszállítást a Szolgáltató csak akkor kísérli meg újból, ha a Partner a kiszállítás költségét átutalja a Szolgáltató részére és a kiszállítás díja a Szolgáltató számláján jóváírásra került. Ez a rendelkezés nem érvényesül abban az esetben, ha a kiszállítás a Szolgáltatónak felróható okból hiúsul meg.

Ha a Partner sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson, az átvétel során, akkor a futártól ne vegye át a terméket és küldje vissza. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét Szolgáltató díjmentesen biztosítja.

3.       Kiszállítás saját járművel

A megrendelések kézbesítését munkanapokon 6 és 16 óra között – előzetes egyeztetés után – végezzük. Maximum 900 kg/paletta tömegig. A szállítás minden esetben a megadott címig történik, kollégánk a rakodásban nem vesz részt!

4.       Szállítási költségek

Partner a szállítás költségeiről minden esetben, az árajánlatban vagy az eseti szerződésben ad tájékoztatást.

5.       Szállítási határidő

A megrendelés kiszállításának határideje a készre jelentéstől számított 1-5 munkanap Magyarország területén belül. További országok esetében érdeklődjenek ügyfélszolgálaton az info@pwx.hu email címen.

PWX Prototípus- és Alkatrészgyártó Kft.

                                                                                                                                                                                        Sándor Norbert

                                                                                                                                                                                             ügyvezető

Budakeszi

2022.10.01.