CNC marás

Alkatrészek gyártása

Egyedi, kis- és közepes sorozat gyártása az ügyfél igényeinek szem előtt tartásával, szigorú minőségi feltételeknek megfelelve.

Szerszámtartók, egyedi befogók

A gyártási tevékenység hatékonyságát, biztonságát, vagy az elérni kívánt termelési minőség színvonalának emelését célzó megoldások.

Készülék alkatrészek

Egyedi, kis- és közepes sorozat gyártása az ügyfél igényeinek szem előtt tartásával, szigorú minőségi feltételeknek megfelelve.

Megmunkált alkatrészek kis és nagy sorozatban

Kérjen ajánlatot!

Számunkra az ügyfél elégedettség a siker mérőszáma. A tervezés és gyártás területén elért közös sikerhez keressen minket bizalommal!
CNC mart alkatrészek

A minőségügyi elvárások szigorú betartása mellett, korszerű és folyamatosan karbantartott CNC megmunkáló központokon, magas hozzáadott értékkel, átlagon felüli szaktudással készítjük ügyfeleink alkatrészeit, készülékeit, termékeit 2.5-3D marási eljárásokkal.

CAM szoftver segítségével a legbonyolultabb 3D-s alakzatok elkészítése is lehetséges.
Az elvégezni kívánt feladat és az elvárások figyelembe vétele mellett jól átgondolt szerszám- és művelettervvel, gondosan kalkulált forgácsolási technológiával mindig a leggyorsabb és legköltséghatékonyabb megoldást nyújtjuk partnereinknek a CNC síkmarás, kontúrmarás, zsebmarás, fúrás és menetkészítés területein.

CNC szerszámgépeink kiválasztásának meghatározó szempontjai voltak, az elégséges teljesítmény és munkatér, az elérhető legnagyobb megmunkálási pontosság és az ügyfelek számára is értékes, előre mutató technológiák alkalmazhatósága.

A CNC gépek kezelését olyan vezérlő platform biztosítja, ami magas színvonalú munkát tesz lehetővé kollégáink számára, a lehető legegyszerűbben. A 4. tengellyel is szerelhető CNC marógépeken a több oldalról történő megmunkálást igénylő alkatrészek elkészítése is gyors, és hibamentes.

A nullpontrendszerek használatával minimális beállási idővel, villámgyors készülékcserékkel biztosítjük ügyfeleink számára a határidőre elkészített precíz alkatrészeket.

Kollégáink számára nem csak az éppen szükséges tudást, hanem a fejlődéshez szükséges minden eszközt és motivációt is biztosítjuk, hogy aztán folyamatosan növekvő hozzáadott értékkel, egyre hatékonyabban végezzék el az üzletfeleink által ránk bízott munkát.

0 +
Év tapasztalat
0 e+
Legyártott alkatrész
0 +
Elégedett partner

Írjon nekünk...

+36 20 589 3180