CNC marós állás

Ipari berendezések tervezésével, egyedi- és kisszériás gyártással foglalkozunk. A csapatunkat szakértelem, motiváció, szakmai alázat jellemzi, aki sikerekre éhesen néz szembe minden kihívással. Mindezt tesszük jó hangulatban, barátságos környezetben, egymást segítve.

A feladatok, amelyekkel a CNC marós munkatársnak meg kell birkóznia a következők: egyszerűbb alkatrészek CNC gépen történő programozása, valamint bonyolult alkatrészek CAM-mel készített programjainak futtatása. Emellett a szerszámozás, korrekciózás, felfogó készülék készítés és más hasonló tevékenységek is a munkakör részét képezik. A munkatársnak szüksége lesz arra, hogy folyamatosan üzemeltesse a gépet, és dokumentálja a gyártott alkatrészeket is. Ezek a feladatok minden napra vonatkoznak, és nagy odafigyelést és szakértelmet igényelnek a pontos és hatékony végrehajtáshoz.

 

A munkák jellemzően kicsi és közepes méretű alkatrészeket tartalmaznak, melyeket különböző anyagokból állítunk elő, mint például alumínium, acél, rozsdamentes acél vagy műanyag. Az alkatrészeket 1 darabtól egészen 1000 darabig készítjük el, és a munkáink során modern forgácsolószerszámokat alkalmazunk. Mindemellett folyamatosan bővítjük szerszámkészletünket és szakmai tudásunkat, hogy az ügyfeleinknek minél jobb minőségű és precízebb termékeket szállíthassunk.

Gépek amiken dolgozni fogsz: DOOSAN DNM6700LAKIRA SEIKI V2.5XP. Amennyiben a vezérlőt nem ismered nem akadály, betanítjuk!

A munkaidőnk az alábbiak szerint alakul: hétfőtől péntekig dolgozunk, és a napi munkaidő két részre van osztva. Reggel 06:00-tól délután 14:30-ig tart az első műszak, majd délután 14:00-tól este 22:00-ig  a második műszak van.

pozitív hozzáállás

 Nálunk mindenki arra törekszik, hogy javítsa a saját teljesítményét és fejlődjön, ezért a problémamegoldásra kell fókuszálni. Ha valaki inkább hajlamos a kifogások keresésére, akkor ez a pozíció nem lesz számára megfelelő

önfejlesztés

Legyen belső motivációd a személyes fejlődésre, nem csak a szakmai életedben. Nálunk mindenki tanulni és fejlődni akar, mert hisszük hogy az életünk során mindig van lehetőségünk arra, hogy jobbak legyünk

közösség

Szeress emberekkel dolgozni, egy jó közösségben, ezáltal hatékonyabb és eredményesebb lehet a munkád. Ha jól érzed magad a munkahelyeden, az jó hatással van az életminőségedre is

Jelentkezési lap:

+36 20 589 3180