Méréstechnika

Mérőeszköz kalibrálás

Elvégezzük üzeme mérőeszközeinek kalibrálását, hogy gyártása hibamentes, ügyfelei elégedettsége pedig maximális legyen.

3D Koordináta mérés

Mérőlaborunkban akkreditált szimultán öttengelyes koordináta mérőgéppel ellenőrizzük saját és ügyfeleink alkatrészeit.

Multiszenzoros mérés

Érzékeny anyagok, fizikailag nehezen hozzáférhető geometriák mérését multiszenzoros optikai mérőgépen abszolváljuk.
Megmunkált alkatrészek kis és nagy sorozatban

Kérjen ajánlatot!

Számunkra az ügyfél elégedettség a siker mérőszáma. A mérés és validálás területén elért közös sikerhez keressen minket bizalommal!

Mérőlabor szolgáltatások

A mérés és következetes ellenőrzés a gyártási pontosság alapja és az ügyfelek elégedettségének feltétele.
A PWX az üzemi mérőeszközeire, mint a termelés legfontosabb kellékeire tekint. A gyártási dokumentumok része a mérésre vonatkozó, a termelés különböző szakaszaiban vezetett jegyzőkönyvek. Ehhez hitelesített, szakszerűen kezelt és rendszeresen ellenőrzött eszközökkel látjuk el kollégáinkat, akik a mérési folyamat jelentősége szerint, lelkiismeretesen dolgoznak velük.

Labor körülményeket igénylő mérések elvégzéséhez akkreditált mérőlaborral rendelkezünk, ami bérmérési, illetve hitelesítési feladatokat is ellát.

Koordináta mérőgép
Micro 3D típusú, 600 x 1000 x 500 -as tengely löketű szimultán öttengelyes mérőgépünkkel rendkívüli gyorsasággal és pontossággal tudjuk lemérni a mérendő alkatrészt. A fej billentésének lehetősége csökkenti a méréshez szükséges időt, és az azonos irányból történő mérések lehetővé teszik, hogy mindig azonos erővel történjen a tapintó kitérése. Így a mérés pontossága érdemben is növekszik.
A munkadarab koordináta rendszer forgatásának lehetősége lehetővé teszi az alkatrész munkaasztalon való tetszőleges elhelyezését, így a mérés előkészítése minimális időt vesz igénybe.
A fokozatmentes tapintó fejjel nincs hozzáférhetetlen, elérhetetlen mérendő geometria.
Az eszköz gyors és pontos programozását és használatát a Renishaw Modus szoftver biztosítja.

Multiszenzoros optikai mérőgép
A nehezen hozzáférhető, tapintó szárral nem elérhető helyek, sérülékeny alkatrészek, mikro furatok mérését 3D-s optikai mérőgéppel is el tudjuk végezni. A gép az optikai mérést három dimenzióban képes elvégezni, így akár magasságok is mérhetők vele. Hogy a mérési lehetőségeket bővítsük, a multiszenzor funkció a tapintós mérést is lehetővé teszi.
Elektronikai alkatrészek, miniatűr, beszúrásokkal tűzdelt forgástestek mérését, fröccsszerszámok ellenőrzését hatékonyan és pontosan látjuk el 400 x 250 x 200 -as munkaterületen.

3D mérőkar
Felső kategóriás Kreon mérőkarunk maximális mérési hatótávja 2.5m. A karbonból készült karok és a csuklónként elhelyezett hőmérséklet szenzorok lehetővé teszik a teljes mérési tartomány kihasználása melletti 0.03mm-es mérési pontosságot. Az ezzel való mérés nem csak labor körülmények között pontos, hanem a gyártó üzemekben is.
A mérőkarhoz 3D scanner is tartozik, mellyel alkatrészek műszaki dokumentálására nyílik lehetőség. A bescannelt alkatrészt a szoftver STL formátumban készíti el.

0 +
Év tapasztalat
0 e+
Legyártott alkatrész
0 +
Elégedett partner

Írjon nekünk...

+36 20 589 3180