Állásajánlatok

AKTUÁLIS NYITOTT POZÍCIÓINK

CNC marás és esztergálás - PWX Kft.

Ismerj meg minket

A PWX Kft. több mint egy munkahely; ez egy olyan közösség, ahol a CNC megmunkálás, prototípusgyártás és alkatrészgyártás iránti szenvedélyünk egyesít minket. 2019-ben alapítottuk ezt a céget azzal a céllal, hogy egy olyan teret hozzunk létre, ahol a műszaki kreativitás és a precíz szakértelem találkozik. Büszkék vagyunk arra, hogy modern mérőlaborunkkal és egyedi tervezési megoldásainkkal az iparág éllovasai közé tartozunk.
A PWX Kft.-nél a CNC megmunkálás nem csak egy technikai folyamat, hanem egy művészet. Minden projektünkben a precizitás, az innováció és a minőség áll a középpontban. Legyen szó esztergálásról, marásról vagy köszörülésről, csapatunk minden egyes tagja elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú munkát végezze.
Kiemelkedő mérnökeink és technikusaink együtt dolgoznak azon, hogy minden egyes alkatrész tökéletes legyen. Ez a szakmai hozzáállás és elkötelezettség teszi lehetővé számunkra, hogy egyedi és innovatív megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek. A PWX Kft. nem csak egy munkahely, hanem egy olyan hely, ahol a szenvedélyünk és szakértelmünk révén valódi értéket teremtünk.
Ha szeretnél részese lenni egy olyan csapatnak, ahol a kreativitásod és technikai tudásod egyaránt értékelve lesz, akkor a PWX Kft. a tökéletes választás számodra. Itt nem csak a munkádat végzed, hanem részt veszel egy olyan közösségben, ahol mindenki osztozik a CNC megmunkálás iránti szenvedélyben. Csatlakozz hozzánk, és legyél részese ennek a dinamikus és innovatív csapatnak, ahol minden nap új kihívásokkal és lehetőségekkel találkozhatsz.

További részletekért kattints ide.

Ha segítségre lenne szükséged önéletrajzod elkészítéséhez kattints ide. 

CNC Állás

CNC esztergályos

Alkatrészek CNC gépen történő programozása, szerszámozás korrekciózása, puhapofa készítés.

CNC marós

Alkatrészek CNC gépen történő programozása, szerszámozás korrekciózása, puhapofa készítés.

Gépész tervezőmérnök

Célgépek, készülékek egyedi eszközök gépészeti tervezése, helyszíni felmérések, árajánlatok konstrukciós kidolgozása.

Jelentkezési lap:

+36 20 589 3180

CNC Állás

A PWX Kft. egyedülálló munkahely, ahol a CNC megmunkálás, prototípusgyártás és alkatrészgyártás nem csupán feladatok, hanem közös szenvedély. 2019-es alapításunk óta az iparág éllovasaiként ünnepeljük a műszaki kreativitást és a precíziót.

Csapatunk minden tagja a minőségre és a részletekre összpontosít, legyen szó esztergálásról, marásról vagy köszörülésről. Együttműködésünk eredménye a magas színvonalú, egyedi alkatrészek létrehozása. Ügyfeleink igényeinek megfelelően különleges megoldásokat kínálunk, melyek a szakmai hozzáállásunk és elkötelezettségünk gyümölcsei.

A PWX Kft.-nél nem csak munkát végzel, hanem egy olyan közösség részese leszel, ahol a technikai tudás és a kreativitás egyaránt megbecsült. Dinamikus, innovatív környezetünkben minden nap új kihívásokkal és lehetőségekkel találkozhatsz. Ha csatlakozol hozzánk, aktív szerepet vállalhatsz abban, hogy a CNC megmunkálás területén új mérföldköveket állítsunk fel.