CNC megmunkálás
Alkatrész Gyártás
Készülék Tervezés
Mérnöki Szolgáltatás
Prototípus, egyedi és kissorozat gyártás, a funkcionalitás, az esztétikum és a műszaki kiválóság feltétlen iránymutatásával
Alapítva 2019...
Cégünk története
10 év CNC forgácsolásban pont elég, hogy biztos szakmai alapokkal nézzünk szembe a jövő kihívásaival, és éppen nem elég, hogy rossz, a fejlődést akadályozó szokásokhoz való ragaszkodás alakuljon ki. Affinitás, motiváció, szakmai alázat jellemzi ezt a csapatot, aki szakmai sikerekre éhesen néz szembe minden kihívással.
lapkás cnc maró 3D marás közben
CNC-ben otthon vagyunk

Szolgáltatások

Műszaki tervezés

Termék, gyártási vagy automatizálási megoldás tervezése – az ügyfelekre szabva.

Projekt Management

Álmait a megvalósíthatóság medrébe terelve, működő műszaki megoldásként szállítjuk Önnek.

Prototípus gyártás

Jól felszerelt üzemben, rugalmas együttműködést kínálunk a prototípus gyártásban.

Alkatrész gyártás

A PWX Kft. működésének magja az alkatrész gyártás, ezt szolgálja vagy egészíti ki a portfólió minden további eleme. Jól szervezett, átlátható működésű, tiszta termelési környezetben, modern CNC esztergákon CNC megmunkáló központokon és CNC köszörűkön történik ügyfeleink elképzeléseinek a megvalósítása. Acél, rozsdamentes acél, alumínium és műszaki műanyagok megmunkálásában számíthat a szakertelmünkre.
Quality control

Fókuszban a minőség

Méréstechnika

Akkreditált mérőlaborunkban nem csak saját, hanem ügyfeleink alkatrészeit és mérőeszközeit is bemérjük cheapimportant source. Ehhez öttengelyes koordináta mérőgép, multiszenzoros optikai mérőgép és 3D mérőkar, illetve lézer scanner áll a rendelkezésünkre.
Megmunkáló gépeink
akira seiki függőleges cnc marógép

CNC MEGMUNKÁLÓ KÖZPONT


4 tengelyes CNC szerszámgépen, felkészült szakemberek által végzett 2-2.5-3D-s marási, fúrási eljárások, szűk tűréssel, nehezen forgácsolható anyagokban is.

Okuma LB3000 eszterga gép

CNC ESZTERGA KÖZPONT


Modern, magas műszaki színvonalú gép és remek szaktudás biztosítja a CNC esztergáinkon készült forgásszimmetrikus alkatrészek kifogástalanságát.

hagyományos eszterga gép

HAGYOMÁNYOS FORGÁCSOLÓ GÉPEK


A modern számítógépes világban nem elérhető gyorsasággal és rugalmassággal, kiemelkedő szakmai tudásra építve végzünk forgácsolást hagyományos gépeinken.

Tekintse meg az általunk készített alkatrészeket

Munkáink

Partnereink

Kapcsolat

+36 20 352 3084